<h2>ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ</h2><p>Διαλέγουμε τα προϊόντα μας με προσοχή για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sofiadouvleti.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ</h2><p>Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και κατηρτισμένο για μια ασφαλή εφαρμογή των μεθόδων…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sofiadouvleti.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ</h2><p>Ο χώρος μας είναι διακοσμημένος για να σας ηρεμεί…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sofiadouvleti.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΣΩΜΑ - ΣΠΑ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΣΩΜΑ - ΣΠΑ - ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

 

 

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ

ULTRATONE

Εξειδικευμένο μηχάνημα με 21 προεπιλεγμένα προγράμματα, με δυνατότητα συνδυασμών ώστε να προσαρμόζεται η κάθε εφαρμογή στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

LIPOTHERM

Αύξηση του μεταβολισμού, αποτοξίνωση, εφίδρωση.

TRIPLE ACTION THERAPY

Θεραπεία τριπλής δράσης για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη. Συνιστάται για έντονα σύνθετα προβλήματα στο σώμα.

STRETCHFIRM THERAPY

Θεραπεία για την καταπολέμηση της χαλάρωσης, των ραγάδων και των ραβδώσεων του δέρματος. Συνιστάται μετά από απώλεια μεγάλου σωματικού βάρους και μετά την εγκυμοσύνη.

 

 

 

 

 

MASSAGE-SPA

SAUNΑ

Ατομική σάουνα ιδανική για άτομα που δεν επιθυμούν να εισπνέουν τους υδρατμούς καθώς και για όσους έχουν κλειστοφοβία.

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Ατομικό υδρομασάζ άνετο, εξασφαλίζει υγιεινή και προσωπική χαλάρωση.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣΑΖ 45’

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 45’ ΜΕ SAUNA

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 45’ ΜΕ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

ΜΑΣΑΖ-PEELING

Αγωγή απολέπισης του σώματος. Συνιστάται προκαταρκτικά όλων των θεραπειών αλλά και ως αυτόνομη συνεδρία. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τη δράση των καλλυντικών που θα ακολουθήσουν.

ΜΑΣΑΖ-ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θεραπεία γνωστή από τα αρχαία χρόνια για τις ευεργετικές της δράσεις στο σώμα. Ενδείκνυται σε ανθρώπους που πάσχουν από αρθροπάθειες, δερματοπάθειες και ρευματισμούς. Έντονα ενυδατική και πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, επαναφέρει την ισορροπία στους ιστούς, προσφέροντας ένα απαλό και νεανικό δέρμα.

ΜΑΣΑΖ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μια anti-stress θεραπεία σώματος που βασίζεται στο φυσικό Κακάο και σε άλλα δραστικά συστατικά περιποίησης σώματος. Η αίσθηση της σοκολάτας και το φυσικό πλούσιο άρωμα της δημιουργούν ευεξία και χαλαρώνουν λόγω της γνωστής ιδιότητάς της να προάγει τη δημιουργία ενδορφινών.

GOLDEN LINE BODY TREATMENT

Θεραπεία πολυτελείας με χρυσό 23Κ, πρωτεΐνες Μεταξιού, Τζιντζερ και άλλα δραστικά συστατικά για την περιποίηση του σώματος.Ενυδατώνει, συσφίγγει και χαρίζει ελαστικότητα και μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα.                      

 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΕΙΣ

ΠΟΔΙΑ

ΜΠΙΚΙΝΙ

ΧΕΡΙΑ

ΚΟΙΛΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

ΠΛΑΤΗ ΑΝΔΡΙΚΗ

ΣΤΗΘΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟ

Ελάτε στο Κέντρο Αισθητικής Δουβλέτη Σοφία για μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς…

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας λειτουργούμε και με ραντεβού κλείστε τώρα το δικό σας

 

Κέντρο Αισθητικής Δουβλέτη Σοφία

Τσιμισκή 38 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310244544 κιν. 6944607952